Szolgáltatásaink

Amire az Adószakértés és az Adójogi képviselet is kiterjed:

Adóügyi tanácsadás
ÁFA, Nemzetközi ÁFA
Tao, Szja, Eva, Különadó
Munkaügy, Bér, Tb.
Önrevízió, Art.
Helyi adók, Illetékek
Bizonytalan adójogi helyzet kezelése

Kérjen időpontot

Talán senki sem gondolja végig közülünk, magyarok közül, hogy amikor őrölt paprikát teszünk ételeinkbe, a lángvörös fűszer lehulló apró szemcséivel együtt a világtörténelem fél évezredének egy pici része is újra és újra lepereg előttünk.

Az adózási eljárás gyakorlata is hasonló: minden lehulló apró szemcse alkot egy egészet. A végeredmény itt is a megfelelő összetevőkön múlik. A sikeres elkészítés titka pedig igazodik a gasztronómiához, azaz a folyamatokhoz igazodó megfelelő recepttúra. A tálalást pedig hozzáértő szakemberek (adószakértő, könyvvizsgáló, profi könyvelő, cégjoghoz értő ügyvéd) biztosítják referenciával, tapasztalattal.

Adóhatósági vizsgálatok esetén a gyakorlati és célorientált megoldási javaslatainkkal érezhetően csökken a revízió alá vont vállalkozás fenyegetettsége. Komplex folyamatok esetén referenciákra épülő analitikus, és mélységi gondolkodásmódunk lehet a kibontakozás záloga. A naprakész adózási információk mellett rendelkezünk a korábbi, az elévülési időszakon belül elengedetlenül szükséges operatív adózási és eljárási technikák ismeretével is.

Szolgáltatásainkkal elősegítjük a magyar cégek eredményes és sikeres gazdálkodását. Hozzájárulunk célkitűzéseik eléréséhez és az üzleti kockázatok hatékony csökkentéséhez. Likviditási helyzetüket megerősítjük.

Adószakértőként, az eddigi munkánk és eredményeink elismeréseként 2012.-ben elnyertük a Kamarai Tanácsadó megtisztelő címet.


Képviseleteink és partnereink

http://adopajzs.hu

http://cegklinika.hu

http://www.pmkik.hu/

http://www.menedzserpraxis.hu/

http://www.munkaugyiforum.hu/

http://www.arundo.hu/

Retro és nosztalgia