Szolgáltatásaink

Amire az Adószakértés és az Adójogi képviselet is kiterjed:

Adóügyi tanácsadás
ÁFA, Nemzetközi ÁFA
Tao, Szja, Eva, Különadó
Munkaügy, Bér, Tb.
Önrevízió, Art.
Helyi adók, Illetékek
Bizonytalan adójogi helyzet kezelése

Kérjen időpontot

Különleges fűszerezést adhatunk az édesnemes paprika hozzáadásával. Egy adóhatósági eljárás esetén is élhetünk ezzel a törvényes lehetőséggel, azaz nemesíthetjük az eljárást egy külső adószakértő bevonásával. A legtöbb esetben azért van erre szükség, mert ez speciális tudást igényel, amely házon belül nem oldható meg (könyvelő, ügyvéd stb.) és amely segít eligazodni az Adózás rendjéről szóló törvény, a Közigazgatási eljárási törvény, a Polgári törvénykönyv, valamint az Illetéktörvény útvesztőiben.

Az adószakértő feladata a rendelkezésre álló dokumentumok okszerű értékelése, a célfüggvény keresése, valamint felkutatni minden olyan pozitív elemet az adózó érdekében, amelyet az addigi vizsgálat még nem érintett. További feladat tény és jogszabályi alapon az adózó lehetséges védelme. Egy eljárás ugyanis érintheti az évekre visszamenőleges történteket, amelyet már egy adóbevallás leadásával majd mindenki elfelejtett.

További nehézséget okozhat a törvény szerinti bizonylat-megőrzési kötelezettség, melynek hiányában, mulasztási bírságra is számítani lehet. (magánszemély esetén 200 000 Ft, cégeknél 500 000 Ft-ig). A nehézségeket csak fokozza, hogy a legtöbb vállalkozó, illetve adózó saját magával sincs tisztában, így hogyan tudna megfelelni az Adóhatóság összeválogatott célirányos kérdéseinek. Gyakorta előfordul, hogy az Adóhatóság többet tud az adózóról, mint az saját magáról. Aki pedig védtelenül érkezik a szorítóba úgy, hogy a nálánál magasabb súlycsoportba tartozó ellenféllel mérkőzzön meg, akkor ennek az összecsapásnak a kimenetele aligha lehet kétséges.

Az adószakértésen alapuló adópaprika megfelelő adagolása és fűszerezése biztosítja a kellemes aromát és illatot, valamint azt, hogy adózzunk, de csak a korábbi adófizetési kötelezettségeink emlékének!


Képviseleteink és partnereink

http://adopajzs.hu

http://cegklinika.hu

http://www.pmkik.hu/

http://www.menedzserpraxis.hu/

http://www.munkaugyiforum.hu/

http://www.arundo.hu/

Retro és nosztalgia