Szolgáltatásaink

Amire az Adószakértés és az Adójogi képviselet is kiterjed:

Adóügyi tanácsadás
ÁFA, Nemzetközi ÁFA
Tao, Szja, Eva, Különadó
Munkaügy, Bér, Tb.
Önrevízió, Art.
Helyi adók, Illetékek
Bizonytalan adójogi helyzet kezelése

Kérjen időpontot

A hagyományosan őrölt paprika a tökéletes ízharmóniát adja a tradícióknak megfelelően. Az adózás gasztronómiájában is felbukkan az őrlemény, kérdés, hogy saját magunkat adjuk hozzá, avagy az adójogi képviselet átadásával az adószakértőt engedjük a darálóba.

Az eljárás ugyanis a bizonytalanságával, kiszámíthatatlanságával a legtöbb esetben felőrli az idegrendszert. Az adószakértő egy adóhatósági képviselet átvétele esetén mázsás súlyokat vesz le az adózó válláról. Gondoljuk csak el: az adózónak nem kell komor épületekben nálánál többszörösen jobban felkészült ellenőrökkel olyan témakörökben helytállni, amelyhez nem ért, és amely megoldására igencsak kevés az esélye. További nehézséget jelent, amikor az adózó önmagát vezeti félre, reménykedve az ügy pozitív elbírálásában, hibát, hibára halmozva, mely százezrekben, de a legtöbb esetben, milliókban mérhető.

A siker mindig olcsóbb megoldás, mint a kudarc, amelynek további „mellékhatásai” is léteznek. Az adójogi képviselet ugyanakkor az adózó törvényes lehetősége, mellyel a saját belátása szerint élhet. Bár az adózó ebben az esetben egy óriási tehertől szabadul meg, de ettől még adottak a feladatai, az együttműködést illetően. Az adószakértői (képviseleti) feladatok ugyanis kiterjednek a megalapozott felkészülésre, az ellenőrzés lefolytatására, az általános szabályokra és eljárásrendekre, valamint a vonatkozó speciális eljárási szabályokra is.

Az őrlemény pedig kerüljön a helyére, vagyis a gasztronómiába.Képviseleteink és partnereink

http://adopajzs.hu

http://cegklinika.hu

http://www.pmkik.hu/

http://www.menedzserpraxis.hu/

http://www.munkaugyiforum.hu/

http://www.arundo.hu/

Retro és nosztalgia